937539284 a8061762@xtec.cat

Escola

Escola

Escola

Escola

Escola

Escola

La nostra escola

Mas Maria és una escola jove, inaugurada al Setembre de 2003 i que inicialment estava ubicada a l’antiga masia Mas Maria, de la que ens vam apropiar del nom. Encara que petita, va néixer amb esperit innovador i inclusiu. Vàrem començar el nostre projecte amb 30 alumnes de P3 i 3 mestres. A dia d’avui, a les noves instal·lacions ja comptem amb més de 320 alumnes. Al Mas Maria volem acompanyar els nens en el seu desenvolupament global i ajudar-los a créixer com a persones de forma harmònica. Volem que els alumnes se sentin acollits, valorats, integrats, estimats i sobretot que siguin feliços a l’escola.

Escola innovadora

“Ensenyem a pensar i a desenvolupar eines pel seu futur” La nostra metodologia està estructurada i basada en diferents tipus d’agrupacions i activitats que pretenen crear i mantenir un ritme tranquil i assossegat, adaptat a l’edat dels nostres alumnes per tal d’ajudar-los a créixer en un clima de confiança i respecte. Som actius, imaginatius i oberts a noves propostes, a noves metodologies, a nous materials, a nous projectes, a noves idees… per millorar la pràctica educativa.

Escola inclusiva

“Entenem les diferències entre les persones com un valor positiu” Escola per a tots, sense exclusions, on es desenvolupen tots els alumnes independentment de les seves característiques individuals, grupals o contextuals.

Escola respectuosa amb el medi ambient

Ens preocupa el nostre entorn i volem formar alumnes sensibles i responsables amb el medi.

Escola sana, segura i saludable

Donem importància a la salut i al benestar de les persones, tant físic com emocional.

Escola arrelada i oberta a l´entorn

Creiem que és important vincular-nos i conèixer l´entorn més pròxim de l´escola com a forma de vinculació i de valoració de la realitat més propera, tant social com cultural o natural.

Testimonis

Mestres
Alumnes
Ex Alumnes
Pares i Mares
Translate »