937539284 a8061762@xtec.cat

Benvolgudes famílies,

A la darrera reunió organitzada per l’AMPA es va acordar una nova distribució per a l’organització de les festes que celebrarem a la nostra escola.

Es manté la comissió de festes de l’AMPA, però hi haurà un o dos nivells que seran els organitzadors de cada festa, amb el recolzament de la comissió. D’aquesta manera tots el cursos participaran, i hi haurà més idees i més voluntaris.

Aquesta nova distribució queda establerta de la manera següent:

FESTA NIVELL QUE ORGANITZA
Castanyada P4
Nadal 2n i 4t
Carnestoltes P5 i 3r
Sant Jordi P3
Fi de Curs 1r i 5è

 

Els alumnes de 6è estan exclosos perquè tenen la seva pròpia Comissió de Fi de Curs i ja s’encarreguen de moltes activitats durant el curs i de l’organització de la festa de final de curs de 6è.

Des de la Comissió de Festes ens posarem en contacte amb vosaltres, pares i mares dels cursos corresponents, a través dels vostres delegats, per a  organitzar, coordinar i gestionar  aquestes festes i esperem molta participació per part vostra perquè surtin molt i molt bé !!!

Qualsevol mare o pare que es vulgui apuntar a la Comissió de Festes serà molt ben vingut. Ho podreu fer a través de la coordinadora de l’AMPA, la Maravillas, donant-li el vostre número de telèfon i nosaltres contactarem amb vosaltres.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

Comissió  de Festes, AMPA Mas Maria

Translate »