937539284 a8061762@xtec.cat

SER DE L'AFA ESTA PLE D'AVANTATGES

Participeu activament a l’Escola dels vostres fills/es
Les associacions de famílies d’alumnes (AFA) són associacions voluntàries sense ànim de lucre de les famílies d’un centre educatiu amb l’objectiu general de promoure la participació i col·laborar amb les activitats educatives del centre. L’AFA està reconeguda legalment al registre d’associacions.

La vostra veu compta
L’AFA és interlocutora per a tractar temes que afecten a tot el col·lectiu de les famílies transmetent les opinions i les reflexions de les famílies sobre temes educatius i del funcionament quotidià de l’Escola. Participa en la presa de decisions de l’Escola mitjançant diversos representants al Consell Escolar del Centre.

Quota de l’AFA
La quota de l’AFA que enguany és de:

  • 1 fill/a: 42€ (38€ quota familiar + 4€ d’assegurança per cada fill/a escolaritzat)
  • 2 fills/es: 46€ (38€ quota + 4€ d’assegurança per cada fill/a escolaritzat)
  • 3 fills/es: 50€ (38€ quota + 4€ d’assegurança per cada fill/a escolaritzat)
  • 4 fills/es: 54€ (38€ quota + 4€ d’assegurança per cada fill/a escolaritzat)

 Aquesta quota va destinada al manteniment, assegurances, despeses de gestió i organització de les diferents activitats que gestiona l’AFA (acollida, extraescolars, festes,…).

EXTRAESCOLARS

Com soci de l’AFA podreu gaudir dels descomptes en el pagament de les extraescolars (“Descompte mensual de 5€ per cada activitat, acollides y permanències.”)

A més si pagueu la quota AFA, a partir d’ara podeu beneficiar-vos de molts avantatges en botigues i serveis infantils de Cabrils. Només cal que us identifiqueu en el comerç a través de l’app TPV ESCOLA conforme heu realitzat el pagament de la quota i podeu gaudir de:

Translate »