937539284 info@masmaria.cat

Blog Activitats menjador

Postres disfressades

Postres disfressades

Per Carnaval el Sr.Carnestoltes ens va portar postres disfressades. Trampantojo. Concepte d'orígen Francés "Trompe l'Oeil" En l'àmbit de la cuina,  serveixen plats que en realitat són un altra cosa. Creant elaboracions per jugar amb els comensals, treballant la...

Jornada dels cítrics

Jornada dels cítrics

A la  jornada dels cítrics hem fet una breu explicació de l'origen dels productes i les diferents maneres de trobar-los. Hem fer postres especials: Taronja amb canyella i sucre morè ( opcional). [cws_gpp_images_by_albumid_gp...

Jornades del Cacau

Jornades del Cacau

Avui al migdia hem fet la jornada del Cacau. Hem après el procés d'elaboració i les varietats que ofereix el producte. Després hem pogut tastar els diferents aliments cuinats amb Cacau. Us deixem un recull de fotos. [cws_gpp_images_by_albumid_gp...

Jornada de la ciència.

Jornada de la ciència.

Avui dia 26 de novembre al migdia hem fet les jornades de la ciència on hem aprés que la ciència forma part de la cuina. i hem vist la tècnica de la esferificació. [cws_gpp_images_by_albumid_gp...

Translate »