
AFA Memòria anual

AFA som tots i totes

Benvinguda, primavera!
Avui els nens i les nenes a l'hora del menjador han donat la benvinguda a la primavera dinant a l'aire lliure.

Postres disfressades
Per Carnaval el Sr.Carnestoltes ens va portar postres disfressades. Trampantojo. Concepte d'orígen Francés "Trompe l'Oeil" En l'àmbit de la cuina, serveixen plats que en realitat són un altra cosa. Creant elaboracions per jugar amb els comensals, treballant la...

Jornada dels cítrics
A la jornada dels cítrics hem fet una breu explicació de l'origen dels productes i les diferents maneres de trobar-los. Hem fer postres especials: Taronja amb canyella i sucre morè ( opcional). [cws_gpp_images_by_albumid_gp...

Setmana de l’Art al migdia
Aquesta setmana els infants de 1r fins a 6è hem treballat la setmana de l'art a l'estona del migdia.

Activitats al migdia.
Al migdia fem moltes activitats a l'escola.

Què fem al migdia?
El temps del migdia és una estona per gaudir jugant, xerrant i dormint els més petits. Us deixem unes quantes fotos. ...

Jornades del Cacau
Avui al migdia hem fet la jornada del Cacau. Hem après el procés d'elaboració i les varietats que ofereix el producte. Després hem pogut tastar els diferents aliments cuinats amb Cacau. Us deixem un recull de fotos. [cws_gpp_images_by_albumid_gp...

Jornada de la ciència.
Avui dia 26 de novembre al migdia hem fet les jornades de la ciència on hem aprés que la ciència forma part de la cuina. i hem vist la tècnica de la esferificació. [cws_gpp_images_by_albumid_gp...