937539284 a8061762@xtec.cat

4 Setembre trobada noves famílies.

El passat 4 de setembre,  després de la reunió amb les famílies noves, L’AMPA  va organitzar la primera trobada per donar acollida a aquestes. La trobada organitzada per la comissió de famílies nouvingudes de l’AMPA  tenia com objectiu  donar la benvinguda i oferir un primer contacte a les famílies i sobretot als alumnes nous, entre ells i les famílies. Es va celebrar al pati d’infantil amb un berenar fet per un grup de famílies voluntàries, les quals van estar presents  per donar la benvinguda, intercanviar experiències i ajudar a resoldre dubtes i qüestions.

També vam comptar amb la presència del director de l’escola, Alfons Cussó i de la presidenta de l’AMPA, Marina Salvatella.  Ha estat una experiència molt positiva, creiem que l’acte va tenir molt bona acollida, tant per part de les noves famílies, com les col·laboradores.

Esperem doncs,  poder tornar a repetir aquesta experiència pilot, de cara al proper curs. Les famílies noves, també ens van fer arribar  que la trobada els sembla molt positiva ja què permet als infants, sobretot d’infantil tenir un primer contacte amb l’escola.

Us deixem una foto de l’esdeveniment.

 

Comissió Famílies Nouvingudes

 

Translate »