937539284 a8061762@xtec.cat

Benvolguts/des,

El proper dijous 25 de febrer a les 20:30 es realitzarà al cole la xerrada “Com eduquem? Tot un repte”, amb l’autor del llibre “L’elogi de l’educació lenta”, Joan Domènech.

Però qui és Joan Domènech??

Joan Domènech és mestre i actualment director de l’Escola Pública Fructuós Gelabert de Barcelona. És membre de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i de la Coordinació d’escoles 0-12.
Ha escrit nombrosos articles per a revistes pedagògiques. Entre altres ha publicat els següents llibres “Mirades a l’educació que volem”, “L’educació primària, reptes, dilemes i propostes” i “L’elogi de l’educació lenta”.

Les seves publicacions volen ser reflexions de l’educació des de la perspectiva de l’escola amb la mirada posada a l’aula i en els processos d’innovació i millora de l’educació pública.

Planteja donar més importància a la qualitat de l’educació que a la quantitat, ajustar la velocitat dels aprenentatges al moment i a cada infant, mantenir, respectar i enfortir les ganes d’aprendre i les seves curiositats, donar el temps i el moment que cadascú necessita tant en l’àmbit escolar com en el familiar.

US ESPEREM A TOTS I TOTES!!

Comissió d’educació AMPA Mas Maria.

Translate »